Stroom!

Op 27 oktober 2023, over deze onderwerpen: Sociale zaken

Vzw Stroom zal het buurtrestaurant op De Gendarmerie in Aalst uitbaten. Op De Gendarmerie komen ook nog een markthal, een sociale kruidenier én een kinderdagverblijf.

"Met de komst van Stroom vzw als uitbater voor de komende 6 jaar, zetten we een nieuwe stap in het verhaal van De Gendarmerie. De organisatie is in Aalst al jaren gekend als een sociale onderneming. Met de uitbating van de Kringwinkel, de Fietserij en de Cimorné bewijzen ze dagelijks dat ze sterk zijn in het begeleiden van mensen die moeilijk een job vinden. Ook in dit nieuwe buurtrestaurant zullen een aantal mensen al doende opgeleid worden tot volwaardige horecamedewerkers”, aldus schepen Smeyers.

Het nieuwe buurtrestaurant zal vaker open zijn. Naast de mogelijkheden voor een lunch tijdens de week zal er je ook op zaterdagmiddag en tijdens twee avondopeningen terecht kunnen. Stroom vzw zal een dagmenu aanbieden met een vegetarisch alternatief en een kindermenu. Zo is er in het nieuwe buurtrestaurant voor elke Aalstenaar wat wils.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is