Burgemeester trots op sportcomplex Schotte

Op 5 december 2016, over deze onderwerpen: Jeugd, Sport

Het multifunctionele sportcomplex Schotte heeft de deuren geopend. Deze realisatie betekent een nieuw uithangbord voor Aalst en een krachtige impuls voor onze bruisende en sportieve stad. “Dit is een van de modernste sporttempels van het land”, zegt burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) trots.

De primeur was voor de 1521 volleybalsupporters die op 26 november kwamen kijken naar een spannende match van Lindemans Aalst tegen de volleybalconcurrenten uit Roeselare. Zij konden als eerste genieten van het indrukwekkende sportcomplex Schotte: een sportvloer van 3185 m², een olympische turnhal, een gevechtssporthal, een danszaal, een fitnessruimte, een sfeervolle horecaruimte…

“Schotte biedt voor elk wat wils”, zegt burgervader Christoph. “Alle sportievelingen, sympathisanten en supporters kunnen hier hun hartje ophalen. Na het Nieuw Administratief Centrum is dit een tweede belangrijke realisatie die nu al zichtbaar is in Aalst. Het grauwe industriële verleden is ingeruild tegen een vooruitstrevend sportcomplex. Dit zou wel eens de bakermat kunnen worden van de sportieve kampioenen van morgen. Aalst mag trots zijn!”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is