Pols Speelparadijs succesvol: vakanties lokken honderden bezoekers per dag

Op 8 maart 2023, over deze onderwerpen: Sport

Zo’n 1.000 bezoekers per dag mocht Aquatopia tijdens de kerstvakantie ontvangen. “Een overdonderend succes,” aldus schepen van Sport Matthias De Ridder. “En ook de cijfers van de krokusvakantie zijn om fier op te zijn: Aquatopia wordt duidelijk gesmaakt door het grote publiek. Zowel de sport- als plezierzwemmer vindt een uitlaatklep in ons gloednieuw bad.”

Aquatopia is een sport- en speelparadijs voor jong en oud. Dit bewees de grote opkomst tijdens de kerstvakantie, met ruim 1000 bezoekers per dag. Na deze geslaagde vakantieperiode, was Aalst Sport voorbereid op een gezellige drukte tijdens de krokusvakantie. “Pol de Poema organiseerde voor het eerst de Ajuinenduik, waarbij tien enthousiastelingen naar huis gingen met een leuk prijzenpakket. Maar vooral voor niet-carnavalliefhebbers was Aquatopia de ideale uitvalsbasis.” Tijdens de krokusvakantie mochten medewerkers van Aalst Sport opnieuw dagelijks honderden blije gezichten ontvangen.

“De voorbije twee vakantieperiodes tonen aan dat de combinatie van meer dan 200 meter aan glijbanen, twee peuterbaden, een vrije zwemzone en/of springtorens voor zij die op zoek zijn naar een adrenalinekick, aanslaat. Ik wil de medewerkers van Aquatopia bedanken om er samen met Pol de Poema fantastische weken van te maken”, besluit Matthias De Ridder. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is