Pieter springt in voor zwangere Sara

Op 1 april 2019, over deze onderwerpen: gemeenteraadsverkiezingen 2018

Pieter Cassiman en Sara Van Aken
Pieter Cassiman neemt in de gemeenteraad tijdelijk de fakkel over van raadslid Sara Van Aken, die even tijd neemt voor haar zwangerschapsverlof. “Ik weet zeker dat Pieter mij met verve zal vervangen”, zegt Sara, die midden mei haar eerste kindje verwacht. 
 
Gemeenteraadsleden moeten verplicht zwangerschapsverlof opnemen – dat staat zelfs in de wet. Gemeenteraadslid Sara Van Aken kan met een gerust hart vertrouwen op Pieter Cassiman, die de eerste opvolger is. “Pieter heeft de eed afgelegd op de gemeenteraad van maart. Hij zal Sara vervangen tot en met juni”, zegt gemeenteraadsvoorzitter David Coppens.
 
“Ik wil rustig de tijd nemen om een kindje te verwelkomen in ons gezinnetje en om te genieten van het moederschap”, zegt Sara. “Ik ben Pieter dankbaar dat hij mij vervangt. Na de zomer zal ik met evenveel enthousiasme en gedrevenheid terugkeren om samen met de rest van de N-VA-ploeg te werken aan de vooruitgang in Aalst.”
“Ik wens Sara een wolk van een baby”, lacht Pieter Cassiman. “Ze mag op beide oren slapen: ik zal goed waken over de dossiers. In de vorige legislatuur was ik OCMW-raadslid en deze legislatuur ben ik lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst. Ook de gemeenteraad is mij niet onbekend. Ik weet dus goed waaraan ik begin.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is