Nieuwe kleuterzoektocht 'Op tocht met Rik de spotvogel'

Op 3 november 2022, over deze onderwerpen: Toerisme

Op zoek naar een leuke activiteit met je jongste (klein)kinderen? Dan heeft Visit Aalst het perfecte aanbod. “Rik de spotvogel neemt de allerkleinsten onder zijn vleugels mee op een parcours doorheen het centrum. Op die manier komen ze van jongs af wat meer over Aalst en onze bijzonderheden te weten”, zegt schepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA).

 

Langs acht speciale gebouwen, monumenten of locaties worden de kinderen doorheen de stad geleid. Visit Aalst denkt met deze zoektocht aan de allerkleinsten. ”Deze zoektocht is een nieuw familievriendelijk product in het toeristisch aanbod van Visit Aalst dat focust op kleuters en peuters”, laat De Meerleer weten. “De opdracht is om goed rond te kijken tijdens de wandeling en elementen van de bezienswaardigheden te herkennen.” Bij de zoektocht komt het er dus op aan dat de juiste foto aan de juiste locatie wordt gekoppeld en de bijhorende sticker op het stadsplan wordt gekleefd.

 

Alle acht stickers plakken op het blad? Op vertoon van het oplossingsblad volgt een beloning. Na afloop wacht nog een leuke verrassing in het toeristisch infokantoor. Deze zoektocht is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar en is te koop voor 1 EUR in het infokantoor op de Hopmarkt 51 te Aalst of via de webshop van Visit Aalst.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is