Nieuwe huisstijl Visit Aalst krijgt concreet vorm in eerste inspiratiemagazine

Op 9 juni 2021, over deze onderwerpen: Toerisme

 Visit Aalst heeft de voorbije maanden niet stilgezeten en stelt, na de start van de zomercampagne ‘Anders bij ons’ niet alleen een nieuwe huisstijl voor, maar ook een gloednieuw inspiratiemagazine. Schepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA) en het team Toerisme trekken nu alle registers open om toeristen te overtuigen om Aalst te bezoeken. “Meer dan een jaar bleven plannen in de schuif en werden initiatieven noodgedwongen uitgesteld. Daags voor de start van het Zomerplan is het moment aangebroken om ermee uit te pakken.”


Het nieuwe logo van Visit Aalst, dat met een speelse knipoog aansluit bij de huisstijl van de stad, zal gefaseerd op verschillende toeristische dragers worden aangebracht. Om deze attractieve, nieuwe look & feel onmiddellijk in de kijker te zetten, lanceert De Meerleer samen met het team toerisme een hedendaags inspiratiemagazine. “In het verleden lag de nadruk in onze brochure eerder op het informeren. Door te evolueren naar een magazine willen we potentiële toeristen inspireren en vooral appetijt opwekken voor een verblijf in onze stad. Daarvan plukken onze ondernemers ook de vruchten.”


In het magazine wordt op de interesse van de hedendaagse toerist ingespeeld. De Meerleer is verheugd dit eerste inspiratiemagazine te mogen voorstellen. “Aan de hand van sprekende beelden worden de voornaamste bezienswaardigheden van de stad in beeld gebracht. Daarnaast zijn er tal van suggesties voor een leuke tweedaagse in Aalst, die niet alleen voor actieve toeristen, maar ook in groeps- of in familieverband in de smaak zullen vallen. En voor wie thuis nog een vleugje Aalst wil herbeleven, is er een zomers recept van eigen bodem.”


Het magazine wordt verdeeld naar alle logies in de ruime regio rond Aalst en de toeristische infokantoren in Vlaanderen. In de stad zelf is het onder andere verkrijgbaar in het infokantoor van Visit Aalst op de Hopmarkt en bij de Aalsterse logies. Wil jij als handelaar of horecauitbater dit inspiratiemagazine ook verdelen, dan kan je een pakket afhalen in het toeristisch infokantoor. Het infokantoor is geopend van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur, op zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zon- en feestdagen van 13 uur tot 17 uur. Dit pakket kan ook verstuurd worden na een mail naar info [at] visit-aalst.be. Kan je zolang niet wachten? Kijk dan alvast op https://issuu.com/toerismeaalst/docs/inspiratiemagazine_aalst_vergeet_je....

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is