N-VA bindt de strijd aan met zwerfvuil

Op 20 april 2017, over deze onderwerpen: Sluikstorten en zwerfvuil

Zwerfvuilactie
We ergeren ons allemaal aan sluikstorten. N-VA steekt de handen uit de mouwen! Gemeenteraadsleden Caroline De Meerleer en Ignace Verhaegen organiseren een opruimactie en ook u bent welkom.
Voor elke Aalstenaar moet er ongeveer 6 kilo rondslingerend vuil per jaar worden opgehaald. Gemeenteraadslid Caroline De Meerleer (N-VA) volgt het thema op: “De maatschappelijke kosten van zwerfvuil zijn gigantisch groot. Er is schade voor het milieu, er is de kostprijs voor het opkuisen, maar er is ook reputatieschade voor onze stad, als de straten er niet netjes bijliggen”.
Gemeenteraadslid Ignace Verhaegen (N-VA) ziet het ook in ‘zijn’ Hofstade: “Er zijn zelfs mensen die hun hele vuilniszak leegkieperen in de grasberm. Dit is pijnlijk voor alle mensen die in de omgeving wonen, maar ook voor al die Aalstenaars die wél hun best doen om correct te sorteren. Een beetje meer respect voor de omgeving en de openbare ruimte zou zeker op zijn plaats zijn”.
N-VA’ers blijven niet bij de pakken zitten. Caroline en Ignace organiseren op zaterdag 22 april zelf een opruimactie en ook u bent welkom! Samen steken we de handen uit de mouwen om ons Aalst nog wat schoner te maken. Voor meer informatie: mail naar caroline.demeerleer [at] n-va.be of ignace.verhaegen [at] n-va.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is