Jong N-VA steunt blokkende studenten

Op 18 juni 2018, over deze onderwerpen: Jeugd
Studentenactie 2018

Een groep enthousiaste Jong N-VA’ers heeft de blokkende studenten in onze stad een hart onder de riem gestoken. Wie afgelopen weekend zat te blokken in het Belfort of in Stedelijk Museum kreeg een schouderklopje én een balpen of potlood van Jong N-VA. “We willen de studenten persoonlijk succes wensen in deze moeilijke periode”, zegt Jongerenvoorzitter Lauri De Wever. “Via de potloden gaven we ook een boodschap mee, om eens goed over na te denken tijdens de studiepauze”.

Openbare studeerplekken waar je in groep kan blokken voor je volgende examen zijn erg populair in Aalst. De Stad stelt ondertussen al enkele jaren o.a. het Belfort en Stedelijk Museum ’t Gasthuys open voor zwoegende studenten. “Studeren in groep werkt stimulerend en motiverend”, zegt N-VA-gemeenteraadslid David Coppens, die niet zo lang geleden zelf nog moest blokken. “Ook de Jong N-VA’ers zijn student of zijn student geweest. We weten hoe belangrijk het is om elkaar aan te moedigen”.

Jong N-VA Groot-Aalst deelde afgelopen weekend balpennen en potloden uit aan de studerende studenten. Om hen te belonen voor hun inzet én om hen aan te moedigen om door te zetten. Al was er natuurlijk ook een politieke boodschap. Op de potloden staat bijvoorbeeld geschreven: “Schrijf Vlaanderen vrij, gom België uit”. Zo hebben de studenten meteen een ludieke boodschap om toch eens goed over na te denken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is