Verder op de ingeslagen weg

Op 6 december 2019, over deze onderwerpen: Bevolking, Burgerlijke Stand, Dierenwelzijn, Toerisme

Een belangrijk aandeel van de bevoegdheden van Mia De Brouwer bestaat uit wettelijke taken. Uiteraard worden die onverkort uitgevoerd. Schepen De Brouwer stelt zich echter als doel de dienstverlening waar mogelijk nog te verbeteren.


“Ik ga door op de ingeslagen weg”, zegt “Mia, “Dit geldt al mijn bevoegdheden.” Het succes van het toerismebeleid is onmiskenbaar: jaar na jaar is het aantal bezoekers gestegen, wat de lokale middenstand ten goede komt. Er worden dan
ook voldoende middelen voorzien om dit succesverhaal voort te zetten. Met de toeristische ontsluiting van het belfort -waar we op subsidies rekenen van hogerhand- wordt een bijkomende attractiepool gecreëerd.


Het vrijetijdsbeleid voor senioren legt de nadruk op het informeren over alle activiteiten -de eigen zowel als die van derden- om zo senioren te motiveren sociale contacten te leggen of te onderhouden. Op het gebied van dierenwelzijn wordt de castratie/sterilisatiepolitiek voortgezet, zodat het aantal zwerfkatten beperkt blijft. De kattenkolonies krijgen overigens binnenkort nieuwe huisjes.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is