Vakantie in eigen streek

Op 12 mei 2020, over deze onderwerpen: Toerisme

Velen zullen waarschijnlijk hun buitenlandse reis omruilen voor het ontdekken van de eigen streek.

“Onze toeristische dienst laat zich opnieuw niet onbetuigd en zet een campagne op om de Aalstenaars en inwoners uit de streek te enthousiasmeren om deze zomer te komen genieten en te ontspannen in Aalst”, aldus schepen van Toerisme, Mia De Brouwer.

Zo wordt er een oproep gelanceerd naar Aalstenaars en inwoners uit de ruime regio om hun vakantiedromen te verzamelen. De oproep laten we doen door bekende Vlamingen die een duidelijke link hebben met Aalst: Lynn Van Royen gaat op zoek naar 'kleine gelukskes' in het stadspark, Steven Van Herreweghe hangt graag rond in Utopia … Deze bekende ambassadeurs tonen zelf ook de plekjes in Aalst die hen een vakantiegevoel bezorgen.

“Met deze dromen gaan we aan de slag”, zegt Mia De Brouwer enthousiast, “De ingezonden dromen worden beoordeeld door een jury en de leukste inzendingen worden voor en met de bedenker effectief uitgevoerd.”

Tot slot wordt deze beleving opnieuw in een campagne gegoten om anderen aan te zetten ook zelf naar Aalst te komen en hier te genieten en ontspannen tijdens hun vakantie in eigen land. Lokale betrokkenheid staat centraal: door het inzetten van lokale bekende koppen, door het verzamelen van de dromen van inwoners, door het samenwerken met lokale ondernemers om de dromen te realiseren …

“We willen met deze campagne het trotse ambassadeursgevoel aanwakkeren en in deze vreemde coronatijden onze inwoners en ondernemers vanuit onze toeristische sector ondersteunen”, besluit Mia

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is