Stad zoekt jonge ambassadeurs

Op 30 mei 2018, over deze onderwerpen: Internationale en Europese Samenwerking

Het Nieuwsblad

Aalst - Voor een uitwisselingsproject zoekt de stad Aalst 10 enthousiaste jongerenambassadeurs tussen 18 en 24 jaar. Om samen met 10 jongeren uit het Bulgaarse Gabrovo een week interessante bezoeken en workshops mee te maken, samen te logeren en samen plezier te maken. De uitwisseling vindt plaats van zondagavond 19 tot zaterdagochtend 25 augustus.

“De activiteiten en uitstappen van deze editie zijn opgebouwd rond het boek ‘Utopia’ geschreven door Thomas More en gedrukt door Dirk Martens uit Aalst.” Zegt schepen van Internationale Samenwerking Karim Van Overmeire (N-VA). “Via allerlei leuke activiteiten, bezoeken en interactieve workshops nagedacht over de ‘ideale stad’ op het vlak van kunst, sport, cultuur en architectuur. Daarnaast is er natuurlijk ook heel wat tijd om onze stad te ontdekken en nieuwe vrienden te maken.”

De Aalsterse en Bulgaarse jongeren verblijven samen in het prachtige Domein Verbrugghen in Affligem. Kandidaten kunnen zich tot en met woensdag 27 juni inschrijven via aalst.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is