Maarten Blommaert volgt Caroline Verdoodt op

Op 29 maart 2022, over deze onderwerpen: gemeenteraadsverkiezingen 2018

Tijdens de gemeenteraad van maart legde Maarten Blommaert de eed af als schepen, na het afscheid van Caroline Verdoodt. Zijn eerste woorden als schepen waren dan ook aan zijn voorgangster gericht.

Ik denk dat ik voor veel raadsleden, en bij uitbreiding voor heel wat Aalstenaars, spreek wanneer ik zeg dat de beslissing van Caroline ons even deed stilstaan. Het is een plotse en moedige beslissing wanneer je voelt dat je de passie die je vroeger in je werk en onze stad stopte, niet meer kan opbrengen. Je wil het goed kunnen doen of niet doen. Dat typeert Caroline.
 
Namens de volledige N-VA familie sta ik erop haar oprecht te danken op de manier waarop ze haar schepenambt invulde en kleur gaf. Het parcours dat ze de afgelopen negen jaar als schepen van onder andere Ruimtelijke ordening heeft afgelegd, laat op onze stad een fameuze stempel achter.

De lijst van projecten is lang. Ze hebben of zorgen voor een toekomstige weerslag op de uitstraling van onze stad. Dankzij haar heeft onze stad de laatste jaren een aantrekkelijkere smoel gekregen en dit niet alleen door haar eeuwige glimlach, charme en joie-de-vivre.

Ik mag nu in haar voetsporen treden. Geen gemakkelijke taak, maar ik ga er alleszins voor zorgen dat onze stad Aalst verder kan verfraaien en kan uitgroeien tot een stad om in te kaderen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is