Grijs en gelukkig!

Op 1 maart 2018, over deze onderwerpen: Senioren

Mia De Brouwer
In 2018 is het centrale thema van de seniorenactiviteiten ‘Gelukkig zijn’. Er zijn weer heel wat activiteiten voor de bijna 16.000 Aalstenaars die 65 jaar of ouder zijn. “We bieden leuke ontspanning waar je spontaan gelukkig van wordt”, zegt schepen van Senioren Mia De Brouwer (N-VA).

De Stad Aalst organiseert samen met de lokale dienstencentra een gevarieerd ontspanningsprogramma voor senioren. Het volledige programma is opgelijst in het onlangs verschenen RETRO-magazine.

Enkele blikvangers voor 2018 worden ongetwijfeld het optreden van het Amerikaanse koor Young@Heart op 1 juni,  de daguitstap naar Het Zwin op 7 juni  en de  “Gezond in Beweging” dag die op 6 september als opvolger van de seniorenbeurs zal plaatsvinden in Schotte. Die laatste activiteit richt zich niet alleen op senioren, maar op iedereen ouder dan 55 jaar.

“Dit jaar draait alles rond het thema Geluk”, zegt schepen van Senioren Mia De Brouwer. “Onze seniorenwerking gaat de zware thema’s nooit uit de weg, maar een portie positiviteit mag ook wel”.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is