Creatief aan de slag met Aalst Carnaval

Op 13 december 2017, over deze onderwerpen: Carnaval, Toerisme

Verschillende Aalsterse horeca-uitbaters slaan de handen in elkaar om samen een exclusief carnaval-weekendarrangement aan te bieden. De toeristische dienst zorgde voor de bemiddeling tussen de verschillende toeristische ondernemers. “Dit is een proefproject dat hopelijk veel navolging krijgt”, zegt schepen van Toerisme Mia De Brouwer (N-VA).

Café de Paris, Ibis, het Keizershof  en het Tower Hotel hebben samen een exclusief weekendarrangement rond Aalst Carnaval uitgewerkt. Het gaat om een prachtig aanbod, inclusief een kijkje achter de schermen in de carnavalswerkhallen, een toplocatie op de Grote Markt om de stoet te volgen, lekker eten en drinken, overnachting ….

De toeristische dienst heeft bemiddeld tussen de verschillende toeristische ondernemers. “We willen nog meer toeristen naar Aalst lokken om ons carnaval mee te beleven”, zegt schepen van Toerisme Mia De Brouwer. “Dit soort speciale formules kunnen een heel nieuw publiek verleiden. Ik hoop dat dit initiatief veel navolging krijgt in de volgende jaren”.

Het volledige programma en informatie over dit arrangement vind je ophttp://www.visit-aalst.be/artikel/beleef-aalst-carnaval-unesco-werelderf...

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is